Betöltés...
play.minewild.hu
Kattints az IP másolásához
Betöltés...
discord.minewild.hu
Kattints a csatlakozáshoz
Avatar
Üdvözöllek a MINEWILD oldalán!
Légy te is egy nagyszerű közösség tagja!
Internet Explorer: Internet Explorer nem támogatott. Kérjük frissíts egy modernebb böngészőre.
Kezdetek
2 percnyi olvasnivaló
ColorsASD

Sziasztok, Túlélők!

Fordulóponthoz értünk a mai nap, ez a nap meghatározó lesz mindekinek, minden hónapban.

Már csaknem egy éve fel lehet lépni Lobby szerverünkre és ezt továbbra is megszeretnénk tartani, hogy a kíváncsi szemek ne maradjanak kétségek között, így ott már némileg láthatóak a szerverek stílus iránya.

Időközben létrehoztunk egy Auth szervert is amin lehetőséget biztosítunk a Weboldal és a Discord hitelesítésére (kitiltás esetén is, így fellebezés írása többé nem okoz problémát Weboldalon).

Legelső szerverünk egy Factions szerver lesz és ebbe az irányba is szeretnénk elmenni és kimaximálni a mi saját megoldásainkat, illetve elképzeléseinket.

Terveink szerint a játékmenet érdekében olyan dolgokat eszközölünk majd amik folyamatosan fenntudják tartani az izgalmi állapotot, ez azt jelenti, hogy nem a játék vége lesz a középpontba, hanem az eltöltött idő, a fejlődés játék végéig, így ez nem titok, dolgozni kellesz azért, hogy túléld a világba.

(Már elérhető az Online Térkép, amit az alábbi linket keresztül láthatsz: https://www.minewild.hu/maps/)

Megannyi munka áll mögöttünk és megannyi előttünk, igyekszünk érdemleges információkkal szolgálni jövőbeli játékosainknak!

Ti várjátok már?

Tagfelvétel
Tagfelvétel
Sziasztok, Túlélők!

Elérkezett az idő, hogy meghirdessünk egy tagfelvételt!

Ha úgy véled, hogy a szabadidődben szeretnél segíteni szervereinkben, illetve a leendő játékosainknak és a kritériumoknak is többé-kevésbé megfeleltél, akkor ne habozz...
ColorsASD
1 percnyi olvasnivaló
Állapot
Állapot
Sziasztok, Túlélők!

Hosszú idő telt el a legutóbbi bejegyzésünk óta, de elérkeztünk ide is.

A Szervereink folyamatosan fejlődnek és jönnek az újabbnál újabb fejlesztések, de még nem szeretnénk leleplezni ezeket, viszont vannak olyan dolgok...
ColorsASD
1 percnyi olvasnivaló