Betöltés...
play.minewild.hu
Kattints az IP másolásához
Betöltés...
discord.minewild.hu
Kattints a csatlakozáshoz
Avatar
Üdvözöllek a MINEWILD oldalán!
Légy te is egy nagyszerű közösség tagja!
Internet Explorer: Internet Explorer nem támogatott. Kérjük frissíts egy modernebb böngészőre.
ColorsASD Tulajdonos
Itt még nincsenek fali posztok.
Regisztrálva:kb. egy éve
Itt Járt:10 napja
Profil megtekintések:1221
Minecraft:ColorsASD
Legutóbbi bejegyzések:

Sziasztok, Túlélők!

Auth szerver kibővült pár új jólismert paranccsal, mint a  /commands  /auth  /rules  /support , stb..., illetve biztonsági okok miatt, most már bejelentkezés után mozogni kell és csak azután dob be a Lobby szerverre.

Következő hónapban eszközölünk pár új parancsot ami hitelesítésben fog szerepet játszani, ezzel is könyebbé téve a dolgokat.

Továbbá javítottunk egy rakat hibátelírást, stb...Biztonság 16 napja

Sziasztok, Túlélők!

Fordulóponthoz értünk a mai nap, ez a nap meghatározó lesz mindekinek, minden hónapban.

Már csaknem egy éve fel lehet lépni Lobby szerverünkre és ezt továbbra is megszeretnénk tartani, hogy a kíváncsi szemek ne maradjanak kétségek között, így ott már némileg láthatóak a szerverek stílus iránya.

Időközben létrehoztunk egy Auth szervert is amin lehetőséget biztosítunk a Weboldal és a Discord hitelesítésére (kitiltás esetén is, így fellebezés írása többé nem okoz problémát Weboldalon).

Legelső szerverünk egy Factions szerver lesz és ebbe az irányba is szeretnénk elmenni és kimaximálni a mi saját megoldásainkat, illetve elképzeléseinket.

Terveink szerint a játékmenet érdekében olyan dolgokat eszközölünk majd amik folyamatosan fenntudják tartani az izgalmi állapotot, ez azt jelenti, hogy nem a játék vége lesz a középpontba, hanem az eltöltött idő, a fejlődés játék végéig, így ez nem titok, dolgozni kellesz azért, hogy túléld a világba.

(Már elérhető az Online Térkép, amit az alábbi linket keresztül láthatsz: https://www.minewild.hu/maps/)

Megannyi munka áll mögöttünk és megannyi előttünk, igyekszünk érdemleges információkkal szolgálni jövőbeli játékosainknak!

Ti várjátok már?Kezdetek kb. egy hónapja

Sziasztok, Túlélők!

Elérkezett az idő, hogy meghirdessünk egy tagfelvételt!

Ha úgy véled, hogy a szabadidődben szeretnél segíteni szervereinkben, illetve a leendő játékosainknak és a kritériumoknak is többé-kevésbé megfeleltél, akkor ne habozz jelentkezni!Tagfelvétel kb. egy éve

Sziasztok, Túlélők!

Hosszú idő telt el a legutóbbi bejegyzésünk óta, de elérkeztünk ide is.

A Szervereink folyamatosan fejlődnek és jönnek az újabbnál újabb fejlesztések, de még nem szeretnénk leleplezni ezeket, viszont vannak olyan dolgok amiket már Ti is láthattok, mint a Weboldal.

A Weboldal mindenféle új funkcióval fel lett újítva, mint pl.:  Profil Fórum Javaslatok Támogatás , stb...

Időpontot még továbbra se tudunk mondani, a verziók folyamatosan jönnek és ahogy az időnk engedi úgy haladunk előre!Állapot több mint 2 éve